Ինչ է հարկավոր
Հորթի միս - 100 գ
Գազար - 1 հատ
Կաթ - 1/3 բաժակ
Կարագ - մի փոքր կտոր
Ինչպես պատրաստել
Միսը պետք է մաքրել ջիլերից և թաղանթից, ապա կտրատել խորանադաձև ու լցնել կաթսայի մեջ:
Գազարը նույնպես հարկավոր է մաքրել ու լավ լվանալ, ապա կտրատել ու եփել առանձին կաթսայում: Միսը հարկավոր է եփել առնվազն 1 ժամ, իսկ գազարը` 20-30 րոպե:
Միսը և գազարը երկու անգամ անցկացնել մանր անցքերով մսաղացով: Եթե զգում եք, որ խյուսն այնքան էլ փափուկ չէ, հարեք բլենդերով:
Զանգվածը տեղափոխել կաթսայի մեջ, ավելացնել կաթ և թողնել թույլ կրակի վրա մինչև եռալը: Վերջում ավելացնել կարագը:
Բարի ախորժակ