Ինչ է հարկավոր

 

Թթվասեր - 100 գ

Ալյուր - 6 ճաշի գդալ

Ձու - 1 հատ

Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ

Սոդա - 1/2 թեյի գդալ

Բուսայուղ` թավային քսելու համար

 

Ինչպես պատրաստել

 

Հարկավոր է ալյուրին ավելացնել ձու, սոդա, շաքարավազ, թթվասեր և հարել: Ստացված զանգվածը լցնել նախապես բուսայուղով պատած թավայի մեջ և վրան դասավորել մրգեր կամ հատապտուղներ:

Փակ կափարիչով եփել 20 րոպե մարմանդ կրակի վրա:

 

 

Բարի ախորժակ 

Ինչ է հարկավոր

 

Ձուկ - 1 կտոր

Կարտոֆիլ - 1 հատ

Գազար - 1 հատ

Հնդկաձավար - 1.5 ճաշի գդալ

Բրոկկոլի - 1 փունջ

Ձիթայուղ - մի փոքր

Կարագ - մի փոքր

Համեմ - 3 ճյուղ

Աղ - ըստ ցանկության :

1.6 տարեկանից բարձր երեխաների համար կարելի է ավելացնել համեմունքներ`  1 սև հատիկավոր պղպեղ և 1 դափնու տերև:

Այլ հոդվածներ …

Գովազդ