Ինչ է հարկավոր

 

Թթվասեր - 100 գ

Ալյուր - 6 ճաշի գդալ

Ձու - 1 հատ

Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ

Սոդա - 1/2 թեյի գդալ

Բուսայուղ` թավային քսելու համար

 

Ինչպես պատրաստել

 

Հարկավոր է ալյուրին ավելացնել ձու, սոդա, շաքարավազ, թթվասեր և հարել: Ստացված զանգվածը լցնել նախապես բուսայուղով պատած թավայի մեջ և վրան դասավորել մրգեր կամ հատապտուղներ:

Փակ կափարիչով եփել 20 րոպե մարմանդ կրակի վրա:

 

 

Բարի ախորժակ 

Ինչ է հարկավոր 

Կաթնաշոռ - 300 գ

Ձու - 1 հատ

Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ

Վանիլին

Փխրեցուցիչ - մի պտղունց

Ալյուր - 2-3 ճաշի գդալ

Բանան - 1 հատ

Բուսական յուղ` թխելու համար

Ինչ է հարկավոր

 

Հնդկաձավար - 3-4 ճաշի գդալ

Կաթնաշոռ - 100 գ

Ձու - 2 հատ

Թթվասեր - 2 ճաշի գդալ

Շաքարավազ - 2 թեյի գդալ

Պաքսիմատ` ձևավորելու համար - մի փոքր

Կարագ` ամանը կարագապատելու համար - մի փոքր

Այլ հոդվածներ …

Գովազդ