Բրնձի շիլա` լոռամրգով

Սնունդ

Ինչ է պետք`

  • Կլոր բրինձ-կես բաժակ
  • Ջուր-կես բաժակ
  • Սրճագույն շաքարավազ-1 բաժակ
  • Կաթ-կես բաժակ
  • Աղ-ըստ ճաշակի
  • Լոռամիրգ (клюква)
  • Գետնանուշ

Ինչպես պատրաստել`

Ինչ է պետք`

  • Կլոր բրինձ-կես բաժակ
  • Ջուր-կես բաժակ
  • Սրճագույն շաքարավազ-1 բաժակ
  • Կաթ-կես բաժակ
  • Աղ-ըստ ճաշակի
  • Լոռամիրգ (клюква)
  • Գետնանուշ

Ինչպես պատրաստել`

Բրինձը լվանալ, ծածկել ջրով, ավելացնել մի քիչ աղ եւ դնել կիրակի վրա: 5-7 րոպեից, երբ ջուրը կեռա, ավելացնել կաթն ու շաքարավազը: 15-20 րոպե եփել: Ավելացնել չոր լոռամիրգը, գետնանուշն ու խառնել կամ պարզապես զարդարել դրանցով:

Ի դեպ, կարելի է ավելացնել ցանկացած սիրոպ, մեղր ու նաեւ այլ  ընկուզեղեն:

Բարի ախորժակ

Գովազդ