Վարսակի շիլա` դարչինով- 4 բաժնի համար

Սնունդ

Ինչ է պետք`

Կաթ-400 մլ

Խնձոր- 2 հատ

Վարսակի շերտիկներ (овсяных хлопьев)-150 գրամ

Խնձորի հյութ-400մլ

Շաքարավազ-50 գրամ

Դարչին-կես թեյի գդալ

Սերուցք 10 % յուղայնությամբ-70 մլ

Ինչ է պետք`

Կաթ-400 մլ

Խնձոր- 2 հատ

Վարսակի շերտիկներ (овсяных хлопьев)-150 գրամ

Խնձորի հյութ-400մլ

Շաքարավազ-50 գրամ

Դարչին-կես թեյի գդալ

Սերուցք 10 % յուղայնությամբ-70 մլ

Ինչպես պատրաստել`

Վարսակի շերտիկները լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել խնձորի հյութը,  կաթը եւ շաքարավազը: Դնել կրակի վրա եւ անդադար խառնելով հասցնել եռման: Իջեցնել կրակը ու եփել 5 րոպե: Վերցնել կրակից եւ դնել մի տաք տեղ`եւս 5րոպե:

Խնձորը լվանալ, մաքրել միջուկից եւ մանրացնել: Լցնել շիլայի վրա, ավելացնել դարչինն ու սերուցքը: արագ խառնել եւ մատուցել:

 

Բարի ախորժակ



 

Գովազդ