Լցոնած խնձոր, գազարով եւ դարչինով

Սնունդ

Շատ օգտակար բաղադրատոմս է երեխաների համար: Եթե երեխան ալերգիա ունի մեղրից կարող եք փոխարինել այն շաքարավազով:

Բաղադրություն.

1.Խնձոր

2 .Հալեցրած կարագ (ամեն խնձորին 1 թեյի գդալ)

3.Դարչին (ամեն խնձորին մեկ փայտիկ)

4.Գազար

Շատ օգտակար բաղադրատոմս է երեխաների համար: Եթե երեխան ալերգիա ունի մեղրից կարող եք փոխարինել այն շաքարավազով:

Բաղադրություն.

1.Խնձոր

2 .Հալեցրած կարագ (ամեն խնձորին 1 թեյի գդալ)

3.Դարչին (ամեն խնձորին մեկ փայտիկ)

4.Գազար

5.Չամիչ

6.Մեղր (ամեն խնձորին 0,5 թեյի գդալ)

Կտրում եք խնձորի վերեւի հատվածը, բայց չեք թափում, այն հետո պետք է գալու: Փորում եք խնձորը: Մաքրում եք գազարը, անցկացնում եք քերիչով եւ խառնում մեղրի, չամիչի եւ կարագի հետ: Լցնում եք փորած խնձորի մեջ եւ վրայից դնում եք դարչինը: Հետո փակում եք բերանը խնձորի գլխիկով եւ դնում ջեռոցը 10 րոպեով: Մատուցում եք տաք վիճակում:

Եթե մեղրը փոխարինում եք շաքարավազով կամ ընդհանրապես չեք ավելացնում այն, կարող եք կերակրել անգամ մինչեւ 7 ամսական երեխաներին: Եթե փոքրիկը դեռ ատամներ չունի հարեք միջուկը բլենդերով:

Բարի ախորժակ:

Գովազդ