Պաղպաղակ կաթնաշոռով և մարմելադով

Սնունդ

Պատահում է, որ փոքրիկը ցուրտ եղանակին պաղպաղակ է ուզում: Այս բաղադրատոմսը նման պահերի լավագույն լուծումն է. փոքրիկին կմատուցեք վիտամիններով հարուստ պաղպաղակ, որն իրականում բոլորովին էլ պաղպաղակ չէ: Այն կարելի է տալ երկու և բարձր տարիքի երեխաներին:

Հարկավոր է

Կաթնաշոռ- 100 գրամ,

Թթվասեր- 1 ճաշի գդալ,

Շաքարավազ- 1 ճաշի գդալ,

Պատահում է, որ փոքրիկը ցուրտ եղանակին պաղպաղակ է ուզում: Այս բաղադրատոմսը նման պահերի լավագույն լուծումն է. փոքրիկին կմատուցեք վիտամիններով հարուստ պաղպաղակ, որն իրականում բոլորովին էլ պաղպաղակ չէ: Այն կարելի է տալ երկու և բարձր տարիքի երեխաներին:

Հարկավոր է

Կաթնաշոռ- 100 գրամ,

Թթվասեր- 1 ճաշի գդալ,

Շաքարավազ- 1 ճաշի գդալ,

Մարմելադ (ցանկալի է գունավոր լինի)- 60-70 գրամ:

Պատրաստման եղանակը

Մարմելադը մանր կտրատել:

Կաթնաշոռին ավելացնել թթվասերն ու շաքարավազը, խառնել, ապա հարել բլենդեռով, որ միասեռ զանգված ստացվի: Կաթնաշոռային խառնուրդին ավելացնել մարմելադը, խառնել:

Պաղպաղակի ֆորմաները յուղապատել, զանգվածը լցնել տարաները, 30 րոպեով դնել սառնարան:

Մարմելադով և կաթնաշոռով պաղպաղակը համեղ ու օգտակար դեսերտ է, որ դուր կգա ողջ ընտանիքին:

Բարի ախորժակ:

Գովազդ