Ուտեստը նախատեսված է 1,5 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի երեխաների համար:
Հարկավոր է.
Ձու- 4 հատ,
Կաթ-100 գրամ,
Դդմիկ- 200 գրամ,
Գազար-100 գրամ:
Պատրաստման եղանակը.
Ուտեստը նախատեսված է 1,5 տարեկան և ավելի բարձր տարիքի երեխաների համար:
Հարկավոր է.
Ձու- 4 հատ,
Կաթ-100 գրամ,
Դդմիկ- 200 գրամ,
Գազար-100 գրամ:
Պատրաստման եղանակը.
Դդմիկը լվանալ, կեղևահան անել, կրտատել խորանարդիկներով:
Գազարը մաքրել, անցկացնել խոշոր քերիչով:
Ձվերը հարել, խառնել կաթը, ավելացնել աղ և նորից հարել:
Ջեռոցի տարան կամ որևէ տարա, որ կարող եք ձեռոց դնել, յուղապատել, մեջը լցնել դդմիկը և գազարը, խառնել: Բանջարեղենի վրայից լցնել կաթնաձվային խառնուրդը:
Ձվածեղը եփել ջեռոցում 35-45 րոպե: Կամ կարող եք նաև շոգեեփի մեջ (пароварка) պատրաստել:
Պատրաստի ձվածեղը մատուցել թթվասերով:
Բարի ախորժակ