Կերակուրը նախատեսված է 1-1,5 տարեկան փոքրիկների համար:
Հարկավոր է.
80 գրամ դդում,
80 գրամ բրոկոլի,
Մի ճյուղ մաղադանոս,
Մի քիչ կարագ:
Կեղևից ու կորիզներից մաքրված դդմի շերտը խորանարդիկներով կտրատել: Բրոկոլին էլ բաժանել մանր ծաղկաբույլերի: Ջուրը եռացնել, բանջարեղենը լցնել եռացող ջրի մեջ և եփել տարայի բերանը փակ, մինչև որ բանջարեղենները խաշվեն:
Պատրաստի բանջարեղենները անցկացնել մաղով, հարել բլենդերով կամ պարզապես ճխլել պատառաքաղով: Ավելացնել 1-2 գդալ այն ջրից, որի մեջ եփվում էին բրոկոլին և դդումը: Պատրաստի պյուրեին ավելացնել կարագը և մանրացրած մաղադանոսը, խառնել և մատուցել փոքրիկին:
Բարի ախորժակ:
Բաղադրատոմսն ըստ vkusnyasha.ru կայքի