Ինչ է պետք.
100 գրամ դդում, 20 գրամ աղացած հացահատիկ (բրինձ, ցորեն, կորեկ), մի կտոր սերուցքային կարագ, 50 գրամ կաթ, 60 գրամ ջուր, 1 թեյի գդալ շաքարավազ:
Ինչպես պատրաստել
Դդումը լվանալ, մաքրել կեղեւից ու կորիզներից, կտրատել խորանարդաձեւ, լցնել եռացող ջրի մեջ, ավելացնել շաքարավազը ու մոտ 30 րոպե եփել: Ավելացնել հացահատկի փոշին, կաթը եւ շարունակել եփել: Պատրաստի շիլային ավելացնել կարագը եւ եռացնել:
Բարի ախորժակ