Գազարով և խնձորով կոտլետ

Սնունդ

Ինչ է հարկավոր

 

Գազար - 2 հատ

Սպիտակաձավար - 2 թեյի գդալ

Կաթ - կես բաժակ

Շաքարավազ - 1 թեյի գդալ

Խնձոր - կես հատ

Ձու - կես հատ

Կաթնային արգանակ - 1 ճաշի գդալ

 

Ինչպես պատրաստել

 

Մի փոքր կաթի մեջ եփած քերած գազարին ավելացնել սպիտակաձավարը, խառնել և եփել նորից 10 րոպե: 

Մաքրած ու քերիչով անցկացրած խնձորը խառնել գազարին, այնուհետև ավելացնել շաքարավազը, հում ձուն և խառնել: Գազարով և խնձորով զանգվածից պատրաստել կոտլետներ, դրանց վրա լցնել կաթնային արգանակը և տապակել ջեռոցում: 

 

Բարի ախորժակ

Գովազդ