Արևային շիլա՝ դդումով ու մեղրով

Սնունդ

Ինչ է հարկավոր 

Կաթ - 1 լ

Ցորեն - 1 բաժակ

Դդում - 700 գ

Կարագ

Մեղր կամ շաքարավազ (հաշվի առնել փոքրիկի օրգանիզմի առանձնահատկությունը՝ ալերգիկ է, թե ոչ, տարիքն ու նախընտրությունը)

Ինչպես պատրաստել 

Դդումը հարկավոր է մաքրել և կտրատել մանր կտորներով: Կաթը տաքացնել, հասցնել եռացման աստիճանի և լցնել դդումը: Եփել 5 րոպե: Այնուհետև լցնել ցորենը, խառնել և եփել ևս 30 րոպե: Մատուցելուց առաջ շիլային ավելացնել կարագ ու մեղր եւ խառնել: Եթե նախընտրում եք շաքարավազ, ուրեմն այն ավելացրեք շիլան եփելիս եւ ոչ թե հետո: 

Բարի ախորժակ

Գովազդ