Բանջարեղենային խյուս կաթով

Սնունդ

Ինչ է հարկավոր 

Բանջարեղեն (ըստ ցանկության) - 200 գ

Կաթ - 3-4 ճաշի գդալ

Կարագ - 6 գ

Ինչպես պատրաստել

Բանջարեղենը հարկավոր է լվանալ հոսող ջրի տակ, մաքրել և կտրատել, լցնել կաթսայի մեջ, փակել կափարիչով և եփել 15-20 րոպե: Եփվելուց հետո դատարկել կաթսայի ջուրը, տաք բանջարեղենը հարել բլենդերում, ավելացնել 3-4 ճաշի գդալ կաթը: Նորից լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակին, անընդհատ խառնել, մինչև գոլորշին դուրս գա: Վերջում կարագ լցնել, խառնել եւ մատուցել: 

 

Բարի ախորժակ

Գովազդ