Շատ օգտակար կրեմ-ապուր, որը պետք է պատրաստել բանջարեղենով և հորթի մսով

Սնունդ

Ինչ է հարկավոր 

Դդմիկ - 80 գ

Բրոկկոլի - 80 գ

Հատիկավոր լոբի - 80 գ

Հորթի միս - 150 գ

Եռացրած ջուր - 200 մլ

Թարմ սամիթ

Ինչպես պատրաստել 

Միսը հարկավոր է լվանալ, կտրատել ոչ մեծ կտորներով և լցնել եռացրած ջրի մեջ, եփել մինչև պատրաստ լինելը: 

Դդմիկը ևս լվանալ, մաքրել և կտրատել խորանարդաձև: Բրոկկոլին և հատիկավոր լոբին կարելի է նաև չմանրացնել: Մեկ այլ կաթսայի մեջ լցնել ջուրը և հասցնել եռման աստիճանի: Այնուհետև դրա մեջ լցնել բանջարեղենը և եփել մինչև պատրաստ լինելը: 

Եփված բանջարեղենին ավելացնել միսը: Ամբողջը հարել բլենդերով, մինչև խյուսանման զանգված ստացվի: 

Կրեմ-ապուրին կարելի է ավելացնել մանր կտրատած սամիթ և մի փոքր կարագ: 

 

Բարի ախորժակ

 

 

Գովազդ