Կաթնային ապուր-խյուս բրնձով և դդմիկով

Սնունդ

Ինչ է հարկավոր 

Դդմիկ - 50 գ

Բրինձ - 1 թեյի գդալ

Կաթ - 150 մլ

Ջուր - 100 մլ

Կարագ - 1 ճաշի գդալ

 

Ինչպես պատրաստել

 

Դդմիկը լվանալ և կտրատել մանր խորանարդիկներով և բրինձի հետ լցնել ոչ շատ քանակությամբ եռացրած ջրի մեջ: Եփել մարմանդ կրակի վրա մինչև պատրաստվելը: Այնուհետև եփված բրինձն ու դդմիկն անցկացնել քամիչով: Ավելացնել տաքացրած կաթ ու  եփել մինչև եռալը: 

Հանել կրակի վրայից, թողնել հանգստանա և ավելացնել կարագը:

 

 

Բարի ախորժակ

Գովազդ