Դդումով կաթնային շիլա

Սնունդ

Ինչ է հարկավոր

 

Դդում (փափուկ մասը) - 400 գ

Կաթ - 2 բաժակ

Բրինձ - 0.5 բաժակ

Կարագ - 50 գ

Շաքարավազ - 0.5 ճաշի գդալ

 

Ինչպես պատրաստել

 

Հարկավոր է լվանալ բրինձը, լցնել ջրով կաթսայի մեջ և եփել 15-20 րոպե մինչև կիսաեփ լինելը: Դդումը կտրատել խորանարդաձև, լցնել կաթով լցված կաթսայի մեջ և եփել մինչև փափկելը: Այնուհետև ավելացնել բրինձը և շաքարավազը: Եփել մինչև պատրաստ լինելը: 

Տաք շիլային ավելացնել կարագը և թողնել 10-15 րոպե:

 

 

Բարի ախորժակ

Գովազդ