Գազարով և նարնջով ապուր

Սնունդ

Բաղադրատոմսն 8 բաժնի համար է:

 

Ինչ է հարկավոր

Գազար - 500 գ

Սոխ - 2 հատ

Նարինջ - 4 հատ

Կարագ - 2 ճաշի գդալ

Կաթի սերուցք - 100 մլ

Հավի արգանակ - 1 լ

Կոճապղպեղ - 5 գ

Կարրի - 1 թեյի գդալ

Սամիթ - ըստ ցանկության

 

Ինչպես պատրաստել

Նախապես պատրաստել հավի արգանակ: Կտրատել գազարը և սոխը, այնուհետև տապակել կարագի մեջ:

Բանջարեղենը լցնել տաք արգանակի մեջ և եփել 30 րոպե: Փափկած բանջարեղենը հարկավոր է հարել բլենդերով, մինչև ստացվի խյուսանման զանգված: Ավելացնել քերած կոճապղպեղը, կարրին, թարմ նարնջի հյութը, սերուցքը և հասցնել եռացման աստիճանի:

Պատրաստված ապուրին կարելի է ավելացնել կանաչի և մատուցել չորահացով:

 

Բարի ախորժակ

 

 

Գովազդ