Արագ ու հեշտ՝ թավայի մեջ պատրաստվող թխվածք

Սնունդ

Ինչ է հարկավոր

 

Թթվասեր - 100 գ

Ալյուր - 6 ճաշի գդալ

Ձու - 1 հատ

Շաքարավազ - 2 ճաշի գդալ

Սոդա - 1/2 թեյի գդալ

Բուսայուղ` թավային քսելու համար

 

Ինչպես պատրաստել

 

Հարկավոր է ալյուրին ավելացնել ձու, սոդա, շաքարավազ, թթվասեր և հարել: Ստացված զանգվածը լցնել նախապես բուսայուղով պատած թավայի մեջ և վրան դասավորել մրգեր կամ հատապտուղներ:

Փակ կափարիչով եփել 20 րոպե մարմանդ կրակի վրա:

 

 

Բարի ախորժակ 

Գովազդ