Ինչպես պատրաստել ձկնապուր. հեշտ բաղադրատոմս

Սնունդ

Ինչ է հարկավոր

 

Ձուկ - 1 կտոր

Կարտոֆիլ - 1 հատ

Գազար - 1 հատ

Հնդկաձավար - 1.5 ճաշի գդալ

Բրոկկոլի - 1 փունջ

Ձիթայուղ - մի փոքր

Կարագ - մի փոքր

Համեմ - 3 ճյուղ

Աղ - ըստ ցանկության :

1.6 տարեկանից բարձր երեխաների համար կարելի է ավելացնել համեմունքներ`  1 սև հատիկավոր պղպեղ և 1 դափնու տերև:

Ինչպես պատրաստել

 

Հարկավոր է լվանալ բանջարեղենը: Մաքրել կարտոֆիլի կեղևը, կտրատել մանր խորանարդիկներով: Գազարը ևս կտրատել խորանարդաձև: 

Կաթսայի մեջ դնել կտրատած կարտոֆիլը, գազարը, հնդկաձավարը և ձուկը, այնուհետև ջուր լցնել և եփել գազօջախի վրա: Ավելացնել կարագ և ձիթայուղ:  

Եփելուց մոտ 5 րոպե առաջ, երբ ապուրը գրեթե պատրաստ է, հարկավոր է ավելացնել բրոկկոլի, համեմ և աղ:

 

 

Բարի ախորժակ 

Գովազդ