Բաղադրիչներ

  • 500գրամ կաթնաշոռ
  • 300 գրամ թթվասեր
  • 30գրամ ժելատին
  • շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
  • տարվա  եղանակին համապատասխան միրգ կամ հատապտուղ

Բաղադրիչներ՝ 500 գրամ կաթնաշոռ, 300 գրամ թթվասեր, 30 գրամ ժելատին, շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի և տարվա այդ եղանակին համապատասխան միրգ կամ հատապտուղ:

Պատրաստման եղանակը.

  1. Խառնել կաթնաշոռն ու շաքարավազի կեսը

Այս թխվածքաբլիթն այն օրերի համար է, երբ ունեք քիչ ժամանակ, սահմանափակ բաղադրիչներ, բայց ցանկանում եք ստանալ այնպիսի «արտադրանք», որը կբավարարի մեծ ընտանիքի մի քանի օրվա ախորժակը :)

Ինչ է պետք.

  1. 3 հատ հավկիթ
  2. 1 թեյի բաժակ շաքարավազ
  3. 3 ճ.գ․ ձեթ կամ 1 ճ.գ․ կարագ

Ինչ է հարկավոր.


  • 1 բաժակ բրինձ
  • ձեթ
  • կարագ
  • արմավ
  • ընկույզ
Ինչպես պատրաստել.

Տարայի մեջ լցնել շատ քիչ բուսական յուղ, դնել կրակի վրա, մի քանի վայրկյանից ավելացնել բրինձը, խառնել, ապա ավելացնել 2 բաժակ տաք ջուր եւ մի պտղունց աղ:

Եթե պատրաստել եք հնդկաձավարով կամ  հաճարով փլավ, եւ փոքրիկը հրաժարվում է ուտել,  դիմեք խորամանկության:  Խաշեք մի քանի մակարոն՝ ցանկալի է զսպանակաձեւ, թեեւ սպագետին էլ հարմար կլինի, կտրատեք  1 փոքրիկ լոլիկը,  ձեռքի տակ եղած ձիթապտուղն ու  զարդարեք այնպես, ինչպես պատկերված է լուսանկարում:

Այլ հոդվածներ …

Գովազդ