Աղցանը նախատեսված է երեք և ավելի բարձր տարիքի երեխաների համար:

Աղցան պոմիդորով և վարունգով

Պոմիդորով և վարունգով աղցանը բանջարեղենների նախընտրելի խառնուրդ է: Փոքրիկներն էլ այն շատ են սիրում: Սակայն պետք է հիշել, որ այս աղցանը մանկիկին կարելի է տալ միայն երեք տարեկանից հետո, քանի որ միայն այդ տարիքից հետո է, որ փոքրիկի ստամոքսը սկսում է արտադրել  բավարար

10 բաժնի համար հարկավոր է.

10  կտոր խոզապուխտ,

300 գրամ հալած  պանիր,

Հացի 20 բարակ շերտ,

Կանաչ սոխ, զեյթուն և կարմիր  բուլղարական պղպեղ զարդարելու համար:

Պատրաստման եղանակը.

Սուր դանակով հացի և երշիկի շերտերին տալ կատվի գլխի տեսք՝ ականջներով:  Հացի 10 շերտեի վրա քսել պանիրը մի կողմից,

Երկու բաժնի համար հարկավոր է.

Կաթնաշոռ-500 գրամ,

Խնձոր-2 հատ,

Կիվի-2 հատ

Նարինջ-2 հատ,

Ձու- 1 հատ,

Կրախմալ- 3թ. գդալ,

Մեղր- 3 թ. գդալ,

Լիմոնի հյութ- 3 թ. գդալ,

Շաքարավազ- 1 թ. գդալ,

Սերուցքային կարագ- 1 ճաշի գդալ,

Լավ մանրացրած չորահաց- 1 ճաշի գդալ:

Պատրաստման եղանակը.

Հարկավոր է.

Սերուցքային կարագ- 2 ճաշի գդալ,

Ձու- 2 հատ,

Գլուխ սոխ- 1 գլուխ,

100 գրամ  կանաչ ոլոռ,

4 ճաշի գդալ կաթ,

Աղ:

Պատրաստման եղանակը.

Չորս բաժնի համար հարկավոր է

3,2 տոկոս յուղայնությամբ կաթ- 900 մլ.

Բանան-2 հատ

Շոկոլադ-100 գրամ

Դարչին-մի պտղունց

Բանան զարդարանքի համար- երկու կտոր:

Պատրաստման եղանակը

Հարկավոր է.

Կաթնաշոռ- 500 գրամ

Ալյուր-3 ժաշի գդալ

Շաքարավազ- 2 ճաշի գդալ

Ձու- 2 հատ

Աղ- 1/3 թեյի գդալ:

Այլ հոդվածներ …

Գովազդ