Հարկավոր է.

Կաթնաշոռ- 500 գրամ

Ալյուր-3 ժաշի գդալ

Շաքարավազ- 2 ճաշի գդալ

Ձու- 2 հատ

Աղ- 1/3 թեյի գդալ:

Հիմա ճիշտ ժամանակն է` նախորդ  փորձերը մեկտեղելու: Պատրաստեք ձեր ընտանիքի համար ավանդական դարձած կեքսը, պարզապես այնպես, որ այն նմանվի տարողունակ ափսեի: Լցրեք սերուցք կամ կրեմ: Զարդարեք կիվիի ու ելակի կտորներով: Այս մրգերը հատուկ են ընտրված, որպեսզի պահպանվեն  տոնական գույները: Որպեսզի թխվածքաբլիթները կարողանաք շարել կեքսի

Որպեսզի Ամանորը դարձնեք իսկական տոն, պետք է առաջին հերթին լինեք հնարամիտ ու չսահմանափակեք Ձեր երեւակայությունը: Բայց եթե հոգնած եք եւ ժամանակ չունեք` փոքրիկների համար տոնական կերակրատեսակներ հնարելու համար, պարզապես օգտվեք մեր առաջարկած բաղադրատոմսերից:

Նախեւառաջ ձեզ հարկավոր է խնձոր ու գազար: Խնձորը փորեք, ուղղահայաց դիրքով դրեք գազարը եւ վրան

Հարկավոր է.

Կաթնաշոռ- 1 բաժակ,

Սոդա- 0,25 թեյի գդալ,

Կարագ՝ թավան յուղելու համար,

Ձու- 1 հատ,

Կես լիմոնի միջուկ,

Շաքարավազ- 0,5 բաժակ,

Գունավոր շաքարավազ՝ զարդարելու համար,

Սերուցքային կարագ- 100 գրամ,

Ալյուր-1 բաժակ:

Պատրաստման եղանակը.

Եթե ունեք սառցախցիկում պահված ելակ, ապա ճիշտ ժամանակն է` այն հանելու:

Մինչեւ սառած հատապտուղը հետ կգա, պատրաստեք սերուցք կամ գնեք խանութից: Թեեւ նախապատվելի է, որ ինքներդ պատրաստեք:

Հետո  դանակով կտրեք ելակի գլխիկը, արանքում քսեք սերուցքը կամ կրեմը: Նույն սերուցքը

Մանկիկները սուրբ ծննդյանը  սպասում են անհամբերությամբ: Սա սիրելի տոն է թե մեծահասակների, թե փոքրահասակների համար:

Սուրբ ծննդյան կերակրատեսակները փոքրիկների համար կարող են լինել շատ բազմազան: Ստորև կներկայացնենք մի քանի բաղադրատոմս:

Բրինձ շոգեխաշած մրգերով

Պատրաստելու համար հարկավոր է.

Բրինձ- 400  գրամ կամ  2 բաժակ

Չորամրգեր (չամիչ, ծիրանի չիր)-400 գրամ

Այլ հոդվածներ …

Գովազդ