Նախաճաշային դեսերտ` վարսակի շերտիկներով

Սնունդ

Ինչ է պետք.

Վարսակի շերտիկ (овсяные хлопья)-կես բաժակ  բաժակ

Չիր եւ ընդեղեն-1 ճաշի գդալ

Կեֆիր կամ յոգուրտ-կես բաժակ

Սեզոնի միրգ-1 հատ

Ինչպես պատրաստել

Ինչ է պետք.

Վարսակի շերտիկ (овсяные хлопья)-կես բաժակ  բաժակ

Չիր եւ ընդեղեն-1 ճաշի գդալ

Կեֆիր կամ յոգուրտ-կես բաժակ

Սեզոնի միրգ-1 հատ

Ինչպես պատրաստել

Տարողունակ բաժակի մեջ լցնել վարսակի կեսն ու չրի եւ ընդեղենի մի մասը` վրան կեֆիրի կամ յոգուրտի կեսը: Ավելացնել վարսակի մյուս մասը` վրան դարձյալ  լցրեք կեֆիրն ու չիր-ընդեղենը: Այնուհետեւ մաքրեք միրգը, կտրատեք խորանարդիկներով ու դասավորեք  վրան: Մի քիչ թողեք սառնարանում:

Բարի ախորժակ

Գովազդ