Կաթնաշոռով և մեղրով դեսերտ

Սնունդ

altԴեսերտը պատրաստելու համար հարկավոր է.

Մեկ տուփ կաթնաշոռ,

3,5 ճաշի գդալ մեղր,

50  գրամ հունական ընկույզ

0,5 կգ կանաչ խնձոր

Կես լիմոնի հյութ  և լիմոնի միջուկը

 

altԴեսերտը պատրաստելու համար հարկավոր է.

Մեկ տուփ կաթնաշոռ,

3,5 ճաշի գդալ մեղր,

50  գրամ հունական ընկույզ

0,5 կգ կանաչ խնձոր

Կես լիմոնի հյութ  և լիմոնի միջուկը

 

Քիչ դարչին (ցանկության դեպքում):

 

Պատրաստման եղանակը.

Ջեռոցում եփված խնձորները տաք-տաք քերել:

Խնձորների  սառած խյուսին ավելացնել լիմոնի հյութը և միջուկը, կաթնաշոռը և մի փոքր դարչին և լավ հարել հարիչով:

Լավ խառնելուց հետո աստիճանաբար ավելացնել ջրիկ մեղրը` շարունակելով հարել:

Ստացված դեսերտի վրայից շաղ տալ մանրացրած հունական ընկույզը և մատուցել:

Բարի ախորժակ:

Գովազդ