Պանրիկներ

Սնունդ

Հարկավոր է.

Կաթնաշոռ- 500 գրամ

Ալյուր-3 ժաշի գդալ

Շաքարավազ- 2 ճաշի գդալ

Ձու- 2 հատ

Աղ- 1/3 թեյի գդալ:

Հարկավոր է.

Կաթնաշոռ- 500 գրամ

Ալյուր-3 ժաշի գդալ

Շաքարավազ- 2 ճաշի գդալ

Ձու- 2 հատ

Աղ- 1/3 թեյի գդալ:

Ձեթ:

Պատրաստման եղանակը

Կաթնաշոռին ավելացնել ձուն, շաքարավազը, աղը, ալյուրը, լավ խառնել, որ ստացվի միասեռ զանգված: Միջին կրակի վրա դնել թավան, քիչ ձեթ լցնել,  սպասել, որ տաքանա: Հենց որ թավան տաքանա, գդալով թավայում դնել կաթնաշոռի զանգվածից՝ տալով օվալ կամ կլոր ձև: Պանրիկը տապակել մինչև ոսկեգույն շերտի առաջացումը, շուռ տալ և տապակել նաև մյուս կողմից:

Պատրաստի պանրիկները դնել ափսեի մեջ: Մատուցել թթվասերով կամ մուրաբայով:

Բարի ախորժակ:

Գովազդ