Բանանով շոկոլադ

Սնունդ

Չորս բաժնի համար հարկավոր է

3,2 տոկոս յուղայնությամբ կաթ- 900 մլ.

Բանան-2 հատ

Շոկոլադ-100 գրամ

Դարչին-մի պտղունց

Բանան զարդարանքի համար- երկու կտոր:

Պատրաստման եղանակը

Չորս բաժնի համար հարկավոր է

3,2 տոկոս յուղայնությամբ կաթ- 900 մլ.

Բանան-2 հատ

Շոկոլադ-100 գրամ

Դարչին-մի պտղունց

Բանան զարդարանքի համար- երկու կտոր:

Պատրաստման եղանակը

Բանանները մաքրել և բաժանել 2-3 մասի: Շոկոլադը բաժանել կտորների: Տարայի մեջ լցնել կաթը, ավելացնել բանանը և շոկոլադը: Մարմանդ կրակի վրա հասցնել եռման ջերմաստիճանի՝ անընդհատ խառնելով, մինչև շոկոլադը կհալվի: Ապա վերցնել կրակի վրայից:

Շոկոլադա-բանանային խառնուրդը լցնել բլենդերի մեջ և հարել մինչև փրփուրի առաջանալը: Լցնել բաժակների մեջ և ավելացնել դարչինը: Ամեն բաժակը զարդարել մի կտոր բանանով:

Բարի ախորժակ:

Գովազդ