Սենդվիչ «Կատու»

Սնունդ

10 բաժնի համար հարկավոր է.

10  կտոր խոզապուխտ,

300 գրամ հալած  պանիր,

Հացի 20 բարակ շերտ,

Կանաչ սոխ, զեյթուն և կարմիր  բուլղարական պղպեղ զարդարելու համար:

Պատրաստման եղանակը.

Սուր դանակով հացի և երշիկի շերտերին տալ կատվի գլխի տեսք՝ ականջներով:  Հացի 10 շերտեի վրա քսել պանիրը մի կողմից,

10 բաժնի համար հարկավոր է.

10  կտոր խոզապուխտ,

300 գրամ հալած  պանիր,

Հացի 20 բարակ շերտ,

Կանաչ սոխ, զեյթուն և կարմիր  բուլղարական պղպեղ զարդարելու համար:

Պատրաստման եղանակը.

Սուր դանակով հացի և երշիկի շերտերին տալ կատվի գլխի տեսք՝ ականջներով:  Հացի 10 շերտեի վրա քսել պանիրը մի կողմից, մյուս տասի վրա՝ երկու կողմից:  Առաջին 10 շերտի վրա դնել խոզապուխտի շերտերը, ապա հացի երկրորդ կտորները, որոնք երկու կողմից են պանրով պատված:  Զեյթունից կատվի համար աչքեր պատրաստել, կարմիր պղպեղից քիթ, իսկ կանաչ սոխով էլ բեղեր պատրաստել: Դնել սառնարան 20-30 րոպեով, ապա մատուցել:

Բարի ախորժակ:

Գովազդ