Աղանդեր՝ կաթնաշոռով և մրգերով

Սնունդ

Բաղադրիչներ՝ 500 գրամ կաթնաշոռ, 300 գրամ թթվասեր, 30 գրամ ժելատին, շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի և տարվա այդ եղանակին համապատասխան միրգ կամ հատապտուղ:

Պատրաստման եղանակը.

  1. Խառնել կաթնաշոռն ու շաքարավազի կեսը

Բաղադրիչներ՝ 500 գրամ կաթնաշոռ, 300 գրամ թթվասեր, 30 գրամ ժելատին, շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի և տարվա այդ եղանակին համապատասխան միրգ կամ հատապտուղ:

Պատրաստման եղանակը.

  1. Խառնել կաթնաշոռն ու շաքարավազի կեսը
  2. Թթվասերը խառնել շաքարավազի մյուս կեսին
  3. Մրգերը համ հատապտուղները լավ լվանալուց և չորացնելուց հետո  լցնել թափանցիկ տարայի մեջ
  4. Թթվասերի եւ կաթնաշոռի զանգվածը խառնել իրար
  5. Պատրաստել ժելատին և ավելացնել ստացված կաթնաշոռային զանգվածը
  6. Ամբողջ պարունակությունը լցնել մրգով լի տարայի մեջ
  7. Սառեցնել 1-2 ժամ
  8. Կտրատել և մատուցել

Բարի ախորժակ

Գովազդ