Աղանդեր՝ կաթնաշոռով և մրգով

Սնունդ

Բաղադրիչներ

  • 500գրամ կաթնաշոռ
  • 300 գրամ թթվասեր
  • 30գրամ ժելատին
  • շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
  • տարվա  եղանակին համապատասխան միրգ կամ հատապտուղ

Բաղադրիչներ

  • 500գրամ կաթնաշոռ
  • 300 գրամ թթվասեր
  • 30գրամ ժելատին
  • շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
  • տարվա  եղանակին համապատասխան միրգ կամ հատապտուղ

 

Պատրաստման եղանակը

  • Խառնել կաթնաշոռն ու շաքարավազի կեսը
  • Թթվասերը խառնել շաքարավազի մյուս կեսին
  • Միրգը համ հատապտուղները լավ լվանալուց և չորացնելուց հետո գեղեցիկ լցնել թափանցիկ տարայի մեջ
  • Թթվասերի եւ կաթնաշոռի զանգվածը խառնել իրար
  • Պատրաստել ժելատին և ավելացնել ստացված կաթնաշոռային զանգվածը
  • Ամբողջ պարունակությունը լցնել մրգով լի տարայի մեջ
  • Սառեցնել 1-2 ժամ
  • Կտրել և մատուցել

Բարի ախորժակ

Գովազդ