Բրնձով գնդիկներ. ուտեստ, որից չի հրաժարվի և ոչ մի փոքրիկ

Սնունդ

Ինչ է հարկավոր 

Եփած բրինձ (ռիզոտտո) - 400 գ

Պանիր - 50 գ

Ձու - 1 հատ

Պաքսիմատ` թաթախելու համար - 50 գ

Աղ, պղպեղ - ըստ ճաշակի

Ինչպես պատրաստել

Հարկավոր է պանիրը կտրատել փոքրիկ կտորների: Ամանի մեջ հարել ձուն: Ձեռքի ափի մեջ բացել եփած բրինձը, մեջը դնել մի կտոր պանիր և կլորացնել` սարքելով գնդիկներ: 

Տապակի մեջ տաքացնել բուսական յուղը: Յուրաքանչյուր գնդիկը թաթախել ձվի մեջ, այնուհետև` պաքսիմատի մեջ և տապակել, մինչև դառնա ոսկեգույն:

Վերջում հարկավոր է չորացնել թղթե անձեռոցիկով և մատուցել սիրելի սոուսով: 

 

Բարի ախորժակ 

Գովազդ