Նախաճաշ պանրով և բանջարեղենով

Սնունդ

Ինչ է հարկավոր

Լավաշ - 1 հատ

Թթվասեր - 2 ճաշի գդալ

Հազար

Լոլիկ - 1 հատ

Պանիր -  բարակ շերտերով

Ինչպես պատրաստել 

Հազարը հարկավոր է լավ լվանալ և չորացնել: Լավաշի վրա բարակ շերտով քսել թթվասեր:

Լավաշի վրա դասավորել հազարը, այնուհետև պանրի շերտերը, որից հետո բարակ կտրատած լոլիկը:

Լավաշը հարկավոր է ոլորելով պինդ փաթաթել, այնուհետև փակել սննդի համար նախատեսված տոպրակով: Դնել սառնարան և թողնել 1 ժամ: Այնուհետև կտրատել և մատուցել: 

 

Բարի ախորժակ 

Գովազդ