Կաթնաշոռային պուդինգ բանանով

Սնունդ

Չափաբաժնի էներգետիկ արժեքը

* Կալորեականություն՝ 502 կկալ

* Սպիտակուցներ՝ 30,8 գրամ

* Ճարպեր՝ 20,6 գրամ

* Ածխաջրեր՝ 49,2 գրամ

Անհրաժեշտ է ՝

Սերուցք (20-%-անոց) -100 մլ

Շաքարավազ - 50գ

Հավկիթ - 3 հատ

Ցորենի ալյուր - 60 գ

Կաթնաշոռ - 500 գ

Բանան - 2 հատ

Սերուցքային կարագ - 20 գ

Փխրեցուցիչ - կես թ/գ

Վանիլին - 1գ

Պատրաստման եղանակը՝

Հավկիթը շաքարավազով հարել, ապա ավելացնել սերուցք եւ նորից հարել: Ավելացնել կաթնաշոռ, ալյուր, փխրեցուցիչ եւ շատ լավ խառնել: Բանանը մանր խորանարդիկներով կտրատել եւ ավելացնել ստացված կաթնաշոռային զանգվածին: Թավան կարագով պատել եւ ստացված զանգվածը լցնել մեջը:

Թավան դնել նախապես տաքացված ջեռոցում, թխել 180 աստիճանի տակ մոտ 40 րոպե՝ մինչեւ կարմրի:

Բարի ախորժակ

 

Գովազդ