Բաղադրատոմս. ինչպես պատրաստել համեղ փքաբլիթներ

Սնունդ

Անհրաժեշտ է՝

 

Կաթնաշոռ՝ 250 գ.

Ձու՝ 1 հատ

Կոշտ պանիր՝ 80 գ.

Բրնձի ալյուր՝ 100 գ.

Փխրեցուցիչ՝ ½ թ/գ

Աղ՝ 1 պտղունց

Քունջութ

 

Պատրաստման եղանակը՝

 

  1. Կաթնաշոռը և ձուն պատառաքաղով հարեք, դարձրեք միասեռ զանգված:
  2. Ավելացրեք մանր քերված պանիրը:
  3. Բրնձի ալյուրին ավելացրեք փխրեցուցիչը, աղը և ավելացրեք զանգվածին: Խմորը հանգիստ թողեք 20 րոպե:
  4. Այնուհետև խմորից պատրաստեք գնդեր կամ օղակներ և վրան լցրեք քունջութ:
  5. Ջեռոցի թավայի վրա թուղթ փռեք և փքաբլիթները շարեք վրան:
  6. Փքաբլիթները 30 րոպե եփեք 180 աստիճան տաքություն ունեցող ջեռոցում:

 

Բարի ախորժակ:

Գովազդ