Անհրաժեշտ է՝
Խնձոր՝ 3 հատ
Կաթնաշոռ՝ 300 գրամ
Ձու՝ 2 հատ
Շաքարավազ կամ մեղր՝ 1 ճ/գ
Չամիչ՝ ըստ ճաշակի
Դարչին՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Խնձորը կլպել, անցկացնել քերիչով կամ հարել: Կաթնաշոռը տրորել պատառաքաղով: Երկու զանգվածները խառնել միմյանց ու ավելացնել մնացած բոլոր բաղադրիչները:
Լավ խառնել մինչև ստանաք համասեռ զանգված:
Վառարանի տարան կարագով պատեք, ստացված զանգվածը լցրեք տարայի մեջ:
Եփել պետք է 30-35 րոպե՝ 180 աստիճանի պարագայում:
Բարի ախորժակ: