Խնձորով և դդումով ապուր

Սնունդ

Երբ հավելյալ կերակրատեսակներնը նոր են ընդգրկվում երեխայի սննդակարգ, սկզբնական շրջանում ցանկալի է, որ դրանք միայն մեկ բաղադրիչ ունենան: Սակայն որոշ ժամանակ անց արդեն մանկիկի համար պատրաստված ապուրները կարող են տարբեր բաղադրիչներ պարունակել:

Երբ հավելյալ կերակրատեսակներնը նոր են ընդգրկվում երեխայի սննդակարգ, սկզբնական շրջանում ցանկալի է, որ դրանք միայն մեկ բաղադրիչ ունենան: Սակայն որոշ ժամանակ անց արդեն մանկիկի համար պատրաստված ապուրները կարող են տարբեր բաղադրիչներ պարունակել:

Ստորև կներկայացնենք երկու բաղադրիչով ապուր:

Բաղադրությունը

Դդում- 100 գրամ

Խնձոր- 1 հատ

Շաքարային օշարակ- 0,5 թեյի գդալ, իսկ եթե խնձորը քաղցր տեսակի է, ապա օշարակ կարող եք չավելացնել:

Պատրաստման եղանակը

Խնձորև և դդումը մանր խորանարդիկներով կտրատել և եփել գոլորշու վրա կամ խաշել քիչ ջրով:  Հետո արդեն փափկած խնձորև  և դդումը անցկացրեք մաղով  կամ հարեք բլենդերով: Եթե նար օշարակ պետք է ավելացնեք, հարկավոր է եռացնել խառնուրդը: Մատուցել տաք վիճակում:

Բարի ախորժակ:

 

Բաղադրատոմսն ըստ pitanierebenka.ru կայքի

Գովազդ