Գազարով ապուր

Սնունդ

Հարկավոր է.

1 խոշոր գազար

2 ճաշի գդալ կաթ

¼ գդալ սերուցքային կարագ:

Պատրաստման եղանակը

Գազարը լավ լվանալ և մաքրել: Կտրատել, լցնել տարայի մեջ և վրան եռման ջուր լցնել: Դնել կրակի վրա` տարայի բերանը փակելով: Եփել` հետևելով, որ հանկարծ գազարը չվառվի: Հարկ եղած դեպքում

Հարկավոր է.

1 խոշոր գազար

2 ճաշի գդալ կաթ

¼ գդալ սերուցքային կարագ:

Պատրաստման եղանակը

Գազարը լավ լվանալ և մաքրել: Կտրատել, լցնել տարայի մեջ և վրան եռման ջուր լցնել: Դնել կրակի վրա` տարայի բերանը փակելով: Եփել` հետևելով, որ հանկարծ գազարը չվառվի: Հարկ եղած դեպքում կարող եք ջուր ավելացնել:

Եփված գազարը անցկացնել մաղով կամ բլենդերով մանրացնել, ավելացնել տաք կաթը, ցանկության դեպքում քիչ քանակությամբ աղ և եռացնել 2-3 րոպե: Պատրաստ ապուրին ավելացնել սերուցքային կարագը:

Բարի ախորժակ:

Գովազդ