Կարտոֆիլով և գազարով ապուր

Սնունդ

Հարկավոր է.

2 կարտոֆիլ,

1 գազար,

2 ճաշի գդալ կաթ,

½ թեյի գդալ սերուցքային կարագ,

Աղ:

Պատրաստման եղանակը

Ոչ մեծ կտորներով կտրած գազարը մի փոքր եփել  ոչ շատ քանակությամբ ջրի մեջ: Կարտոֆիլը խաշել

Հարկավոր է.

2 կարտոֆիլ,

1 գազար,

2 ճաշի գդալ կաթ,

½ թեյի գդալ սերուցքային կարագ,

Աղ:

Պատրաստման եղանակը

Ոչ մեծ կտորներով կտրած գազարը մի փոքր եփել  ոչ շատ քանակությամբ ջրի մեջ: Կարտոֆիլը խաշել և տաք-տաք քերիչով անցկացնել գազարի հետ միասին: Մանրացրած բանջարեղենների վրա աղ ցանել, ավելացնել սերուցքային կարագը, եռացրած և տաք կաթը, մանրակրկիտ խառնել և հարել, որպեսզի ապուրը գեղեցիկ տեսք ունենա:

Բարի ախորժակ:

Գովազդ