Հարկավոր է.
2 կարտոֆիլ,
1 գազար,
2 ճաշի գդալ կաթ,
½ թեյի գդալ սերուցքային կարագ,
Աղ:
Պատրաստման եղանակը
Ոչ մեծ կտորներով կտրած գազարը մի փոքր եփել ոչ շատ քանակությամբ ջրի մեջ: Կարտոֆիլը խաշել
Հարկավոր է.
2 կարտոֆիլ,
1 գազար,
2 ճաշի գդալ կաթ,
½ թեյի գդալ սերուցքային կարագ,
Աղ:
Պատրաստման եղանակը
Ոչ մեծ կտորներով կտրած գազարը մի փոքր եփել ոչ շատ քանակությամբ ջրի մեջ: Կարտոֆիլը խաշել և տաք-տաք քերիչով անցկացնել գազարի հետ միասին: Մանրացրած բանջարեղենների վրա աղ ցանել, ավելացնել սերուցքային կարագը, եռացրած և տաք կաթը, մանրակրկիտ խառնել և հարել, որպեսզի ապուրը գեղեցիկ տեսք ունենա:Բարի ախորժակ: