Ինչ է պետք
- Կաթ — 50 մլ
- Գազար — 200 գ.
- Սերուցքային կարագ — 5 գ.
Ինչ է պետք
- Կաթ — 50 մլ
- Գազար — 200 գ.
- Սերուցքային կարագ — 5 գ.
Ինչպես պատրաստել
Հոսող ջրի տակ խոզանակով մաքրած կամ քերած գազարը մանր կտրատել, լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել ջուր ու եփել դանդաղ կրակի վրա մոտ 30 րոպե: Մանր քամիչով անցկացնել, ավելացնել կաթն ու մոտ երկու րոպե նորից դնել կրակի վրա: Պատրաստի խյուսին ավելացնել կարագը:
Զգուշացում՝ գազարն ալերգիկ բանջարեղեն է:
Բարի ախորժակ