Գազարով խյուս փոքրիկների համար

Սնունդ

Ինչ է պետք

  • Կաթ — 50 մլ
  • Գազար — 200 գ.
  • Սերուցքային կարագ — 5 գ.

Ինչ է պետք

  • Կաթ — 50 մլ
  • Գազար — 200 գ.
  • Սերուցքային կարագ — 5 գ.

Ինչպես պատրաստել

Հոսող ջրի տակ խոզանակով մաքրած կամ քերած գազարը մանր կտրատել,  լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել ջուր ու եփել  դանդաղ կրակի վրա մոտ 30 րոպե: Մանր քամիչով անցկացնել, ավելացնել կաթն ու մոտ երկու րոպե նորից դնել կրակի վրա: Պատրաստի խյուսին ավելացնել կարագը:

 

Զգուշացում՝ գազարն ալերգիկ բանջարեղեն է:

Բարի ախորժակ

Գովազդ