Ինչ է պետք
- Սպանախ — 200 գ.
- Կաթ – 100 գ.
- Ալյուր — 10 մլ.
- Սերուցքային կարագ — 5 գ.
Ինչ է պետք
- Սպանախ — 200 գ.
- Կաթ – 100 գ.
- Ալյուր — 10 մլ.
- Սերուցքային կարագ — 5 գ.
Ինչպես պատրաստել խյուսը
Սպանախի արմատները կտրել, լվանալ հոսող ջրի տակ ու դնել քամիչի մեջ, որպեսզի ջուրը քամվի: Այնուհետեւ լցնել կաթսայի մեջ ու 10-15 րոպե եփել իր իսկ հյութով: Խաշված սպանախն անցկացնել քամիչով:
Ինչպես պատրաստել սոուսը
Կաթսայում լցել կարագը,ավելացնել ալյուրը, կաթն ու եփել 15-20 րոպե:
Սպանախի պատրաստի խյուսին ավելացնել կաթի սոուսը, լավ խառնել թեթեւ կրակի վրա ու մի քիչ էլ կարագ ավելացնել: Հովանալուց հետո մատուցել փոքրիկին:
Բարի ախորժակ