Սպանախի խյուս կաթով

Սնունդ

Ինչ է պետք

  • Սպանախ — 200 գ.
  • Կաթ – 100 գ.
  • Ալյուր — 10 մլ.
  • Սերուցքային կարագ — 5 գ.

Ինչ է պետք

  • Սպանախ — 200 գ.
  • Կաթ – 100 գ.
  • Ալյուր — 10 մլ.
  • Սերուցքային կարագ — 5 գ.

 

 

 

 

Ինչպես պատրաստել խյուսը

Սպանախի արմատները կտրել, լվանալ հոսող ջրի տակ ու դնել քամիչի մեջ, որպեսզի ջուրը քամվի: Այնուհետեւ լցնել կաթսայի մեջ ու 10-15 րոպե եփել իր իսկ հյութով:  Խաշված սպանախն անցկացնել քամիչով:

 

Ինչպես պատրաստել սոուսը

Կաթսայում լցել կարագը,ավելացնել ալյուրը, կաթն ու եփել 15-20 րոպե:

 

Սպանախի պատրաստի խյուսին ավելացնել կաթի սոուսը, լավ խառնել թեթեւ կրակի վրա ու մի քիչ էլ կարագ ավելացնել: Հովանալուց հետո մատուցել փոքրիկին:

Բարի ախորժակ

Գովազդ