Խնձորով և դդումով խյուս-շիլա

Սնունդ

Ինչ է հարկավոր

 

Դդում - 150 գ

Խնձոր - 1 հատ

Մրգահյութ - 1-2 թեյի գդալ

Ձավար (բրինձ, հնդկաձավար, վարսակ) - 1 թեյի գդալ

Կաթ - 1-2 բաժակ

Աղ - Շատ քիչ

 

Ինչպես պատրաստել

 

Հարկավոր է մաքրել դդումի և խնձորի կեղևը, այնուհետև կտրատել և շոգեխաշել: Կաթով և ձավարով եփել շիլա: Դդումը և խնձորն անցկացնել քամիչով, ավելացնել մրգահյութ և հասցնել եռման աստիճանի: Խյուսը սառեցնել և ավելացնել մի փոքր կարագ:

Այնուհետև շիլան և խյուսը խառնել, ապա մատուցել:

 

 

Բարի ախորժակ 

Գովազդ