Անհրաժեշտ բաղադրիչները
100 գ կտրատված դդում
50 գ մանրացված գազար
1-2 հատ սալորաչիր
Մեկ կտոր խնձոր
Պատրաստման ընթացքը
Նախապես կաթսայով ջուրը եռացնում եք, ապա լցնում նրա մեջ դդումը և գազարը: 10 րոպե անց ավելացնում եք մանր կտորների վերածած սալորաչիրն ու խնձորը: Եփում եք բաղադրիչները մինչև պատրաստ լինելը: Այնուհետ հարում եք ամբողջը բլենդերի օգնությամբ: Եթե խյուսը համասեռ չի ստացվել, ավելացնում եք ջուր կամ կաթնախառնուրդ:
Բարի ախորժակ