Ծաղկակաղամբով և վարսակով խյուս-ապուր 6-12 ամսականների համար

Ծաղկակաղամբով և վարսակով շիլան հագեցնող է, հարուստ օգտակար տարրերով: Բաղադրիչ բանջարատեսակը պարունակում է զգալի քանակությամբ երկաթ, կալիում ու կալցիում, իսկ այդ բոլորն օգնում են նյութափոխանակության գործընթացների սահուն իրականացմանը։

Տվյալ հանքանյութերի որոշակի չափաբաժին վարսակի միջոցով նույնպես հնարավոր է ստանալ: Ուտեստը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

◾3 փունջ ծաղկակաղամբ

◾ 100 գ վարսակի փաթիլներ

◾Կրծքի կաթ կամ կաթնախառնուրդ

 

Պատրաստման եղանակը

Ծաղկակաղամբը, նախ, բաժանում ենք շատ մանր կտորների: Վարսակի փաթիլների հետ լցնում ենք քիչ ջրով կաթսայի մեջ ու դնում գազօջախին: Եփում ենք մոտավորապես 15 րոպե: Կրակն անջատելուց հետո ավելացնում ենք կրծքի կաթը, բլենդերով հարում  ու ստանում համասեռ զանգված:

  

Բարի ախորժակ