Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Գազար - 1 հատ
Սոխ - 1 փոքր կտոր
Դդմիկ - մի քանի կտոր
Հնդկաձավար - 3 ճ․ գ․
Ջուր
Պատրաստման ընթացքը
Գազարը, սոխը և դդմիկը մանրացնում եք, ապա ավելացնում հնդկաձավարը: Բաղադրիչները խառնելուց հետո լցնում եք ջուրը և թողնում դանդաղ կրակի վրա մինչև եփելը: Եթե ջուրը շատ լինի, կարող եք կաթսայի կափարիչը բացել ու կրակն ուժեղացնել, որպեսզի այն գոլորշանա: Փոքրիկի շիլան պատրաստ է:
Բարի ախորժակ



