Կաթնաշոռով և բանանով պաղպաղակ

Ինչ է հարկավոր 

Կաթնաշոռ - 500 գ

Բանան (հասած, բայց ոչ սևացած) - 3 հատ

Շաքարավազ - ըստ ճաշակի (մոտ 100 գ): 

Ինչպես պատրաստել 

Հարկավոր է բանանները մաքրել և մանրացնել բլենդերով, մինչև ստացվի խյուսանման զանգված:  Այնուհետև բանանի խյուսին  ավելացնել կաթնաշոռը և շաքարավազ կամ շաքարի փոշի ու լավ խառնել:

Զանգվածը պետք է տեղափոխել հատուկ ամանի մեջ և դնել  սառցախցիկում:

Առաջին 3 ժամվա ընթացքում՝ յուրաքանչյուր ժամը մեկ, տարան  հանել սառցարանից և խառնել գդալով, որպեսզի պաղպաղակը սառչի հավասարաչափ: 

 

Բարի ախորժակ