Ինչ է հարկավոր
Բանան - 4 հատ
Կիտրոն (հյութ) – կես հատ
Անյուղ կաթնաշոռ - 100գ
Բնական յոգուրտ - 100գ
Ձու - 1 հատ
Մեղր - 2 ճաշի գդալ
Ինչպես պատրաստել
1 Մաքրել բանանները, երկարությամբ կտրել ու բաժանել երկու մասի, դնել ջեռոցի ամանի մեջ` թխման թերթիկի վրա, վրան լցնել կիտրոնի հյութը:
2 Խառնել կաթնաշոռը և յոգուրտը, ձուն և մեղրը, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված, և լցնել բանանի վրա:
3 Տեղադրել նախօրոք տաքացրած ջեռոցի մեջ և թխել 10 րոպե:
Ըստ ճաշակի՝ վրան ցանել դարչին կամ մանրացրած ընկույզ:
Բարի ախորժակ



