Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Ծաղկակաղամբ - 150 գրամ
Կանաչ պղպեղ - 1 հատ
Գազար - 1 հատ
Ձիթապտղի ձեթ - 1 թեյի գդալ
Ջուր - մոտ երկու բաժակ
Պատրաստման եղանակը
Նախ՝ կաթսայի մեջ ջուր ենք լցնում, դնում այն կրակի վրա և հասցնում եռման աստիճանի։ Գազարն ու պղպեղը մաքրում ենք, բաժանում բարակ շերտերի և տեղափոխում եռացող ջրի մեջ: Այնուհետև ծաղկակաղամբն եք վերածում մանր կտորների, ավելացնում։ Ջուրը պետք է փոքր-ինչ ծածկի բանջարեղենը։ Բաղադրիչները թողնում ենք գազօջախին մինչև պատրաստ լինելը: Դա կտևի 7-10 րոպե: Արդեն եփած բանջարեղենը հարում ենք բլենդերով, ապա խյուսին ավելացնում ձիթապտղի ձեթն ու խառնում: Տալիս ենք փոքրիկին թարմ վիճակում։
Բարի ախորժակ



