Ինչ է հարկավոր
Ձու - 2 հատ
Խտացրած կաթ - 1 տարա
Աղ, սոդա - դանակի ծայրով
Ալյուր – որքան խմորը կպահանջի
Ինչպես պատրաստել
Ձուն հարկավոր է խառնել խտացրած կաթի հետ: Այնուհետև ալյուրին ավելացնել աղ և սոդա: Բոլորը միասին խառնել և պատրաստել խմոր: Եթե նկատեք, որ խմորը փոքր-ինչ ջրիկ է, ալյուր ավելացրեք: Բացել խմորը, կտրատել շրջանաձև կամ ձևավոր և դնել կաթսայում տաքացած բուսական յուղի մեջ, մինչև կարմրի: Մատուցելիս կարելի է ցանել շաքարի փոշի:
Բարի ախորժակ