Հարկավոր է.
2 միջին չափի խնձոր,
1 խոշոր գազար,
2 բաժակ ջուր,
1 թեյի գդալ շաքարավազ:
Պատրաստման եղանակը.
Գազարը լվանալ, անցկացնել քերիչով և թանզիվի միջոցով հյութը քամել (կամ էլ հյութաքամիչի օգնությամբ): Գազարի հյութը խառնել խնձորի թուրմի հետ:
Հարկավոր է.
2 միջին չափի խնձոր,
1 խոշոր գազար,
2 բաժակ ջուր,
1 թեյի գդալ շաքարավազ:
Պատրաստման եղանակը.
Գազարը լվանալ, անցկացնել քերիչով և թանզիվի միջոցով հյութը քամել (կամ էլ հյութաքամիչի օգնությամբ): Գազարի հյութը խառնել խնձորի թուրմի հետ: