Գամմի արջուկները հայտնի են ողջ աշխարհում` մարմելադե ֆիգուրներ, գեղեցիկ և համեղ քաղցրավենիք` պատրաստված հատապտղի, մրգերի և բանջարեղենի բնական հյութից, որը նաև օգտակար է:
Ինչպես պատրաստել աղի ձողիկներ
Ինչ է հարկավոր
Ալյուր - 200 գ
Ջուր - 125 գ
Կարագ - 150 գ
Քացախ - 1 թեյի գդալ
Ձու - 1 հատ
Աղ
Մրգային կոզինաղ, որը հեշտորեն կարող եք պատրաստել տանը
Ինչ է հարկավոր
Ընկույզ - 150 գ
Կակաոյի փոշի - 50 գ
Կոկոսի փշրանք - 100 գ
Չորացրած մրգեր - 350 գ
Մեղր - 1 ճաշի գդալ
Մարմելադներ մրգերով
Ինչ է հարկավոր
Մրգեր (1 բաժակ-240մլ) - 2 բաժակ
Բնական հյութ - 1 բաժակ
Ստեվիա - 3 տուփ
Դոնդող - 5 տուփ
Ինչպես պատրաստել ելակով սուֆլե
Ինչ է հարկավոր
Ելակ - 200 գ
Շաքարավազի փոշի - 150 գ (մեկ բաժակ) + 2 ճաշի գդալ սուֆլեի վրա ցանելու համար
ժելատին - 1.5 ճաշի գդալ
Կես կիտրոնի քամած հյութ
Պաղպաղակին փոխարինող քաղցրավենիք բանանով և հաղարջով
Ինչ է հարկավոր
Բանան - 2 հատ
Սև հաղարջ - 50 գ
Շաքարավազ - 1 թեյի գդալ: