Սնունդ

Բաղադրությունը.

Կաթնաշոռ – 180-200 գրամ

Ձու – 1 հատ

Ալյուր – 3-4 ճաշի գդալ

Շաքարավազ – 1-2 ճաշի գդալ, ըստ ճաշակի

Թարմ կամ սառեցված բալ, առանց կտի: կարող է նաեւ ուրիշ հատապտուղ լինել

Շաքարավազ – 1 ճաշի գդալ, բալի համար

Կռախմալ – ½ թեյի գդալ:

Պատրաստման եղանակը.

Երեխաների սիրելի նուտելլան կարելի է պատրաստել նաեւ տան պայմաններում։ Շոկոլադե այս կրեմը հիանալի ու սննդարար նախաճաշ կլինի ոչ միայն երեխաների, այլեւ մեծահասակների համար։

Հարկավոր է.

Սերուցքային կարագ- 2 ճաշի գդալ,

Ձու- 2 հատ,

Գլուխ սոխ- 1 գլուխ,

100 գրամ  կանաչ ոլոռ,

4 ճաշի գդալ կաթ,

Աղ:

Պատրաստման եղանակը.

Ինչ է հարկավոր

 

Ձու - 6 հատ (հարկավոր է 6 ձվի սպիտակուց և  4 դեղնուց)

Սև շոկոլադ - 250 գ (առնվազն 70%)

Շաքարավազ - 50 գ

Փափկեցրած կարագ - 50 գ

Լիմոնի հյութ - 1 թեյի գդալ

Երկու բաժնի համար հարկավոր է.

Կաթնաշոռ-500 գրամ,

Խնձոր-2 հատ,

Կիվի-2 հատ

Նարինջ-2 հատ,

Ձու- 1 հատ,

Կրախմալ- 3թ. գդալ,

Մեղր- 3 թ. գդալ,

Լիմոնի հյութ- 3 թ. գդալ,

Շաքարավազ- 1 թ. գդալ,

Սերուցքային կարագ- 1 ճաշի գդալ,

Լավ մանրացրած չորահաց- 1 ճաշի գդալ:

Այլ հոդվածներ …