Նախատեսված է  11 ամսական և ավելի բարձր տարիքի երեխաների համար:

Հարկավոր է.

Կաթնաշոռ-50 գրամ,

Դդում- 30 գրամ,

Խնձոր- կես հատ:

Պատրաստման եղանակը.

Հարկավոր է.

1 միջին չափսի բազուկ,

1 ճաշի գդալ թթվասեր,

½ թեյի գդալ ձեթ,

Մի քիչ կանաչի,

½ թեյի գդալ լիմոնի հյութ,

Աղ:

Պատրաստման եղանակը.

Ապուրի համար հարկավոր է.

100 գրամ տարատեսակ բանջարեղեն,

1 միջին չափսի կարտոֆիլ,

2 ճաշի գդալ կաթ,

½ թեյի գդալ սերուցքային կարագ,

Աղ:

Պատրաստման եղանակը.

Բանջարեղենը (կաղամբը, գազարը, բազուկը) մանրակրկիտ լվանալ, մաքրել, կտրատել և լցնել տարայի մեջ: Վրան

Կերակրատեսակը նախատեսված է 9 ամսական և ավելի բարձր տարիքի երեխաների համար:

Հարկավոր է.

Հնդկահավի փափկամիս- 50 գրամ,

Բրինձ- 2 ճաշի գդալ,

Դդումով ապուրը իդեալական է որպես  հավելյալ կերակրատեսակ փոքրիկների համար: Մայրիկները հաճախ այն ներառում են փոքրիկի սննդացանկում 5-6 ամսական հասակից:  Այսինքն, հենց զգում եք, որ կրծքի կաթը երեխային այլևս չի կշտացնում և հավելյալ կերակրատեսակի կարիք կա, կարող եք նրան առաջարկել դդումով ապուր: Դդումը կարելի է ներառել սննդացանկում դդմիկից և ծաղկակաղամբից հետո: Սկզբում տվեք նրան մեկ թեյի գտալ փորձելու, ապա ամեն հաջորդ օր աստիճանաբար

Հարկավոր է.

2 կարտոֆիլ,

1 գազար,

2 ճաշի գդալ կաթ,

½ թեյի գդալ սերուցքային կարագ,

Աղ:

Պատրաստման եղանակը

Ոչ մեծ կտորներով կտրած գազարը մի փոքր եփել  ոչ շատ քանակությամբ ջրի մեջ: Կարտոֆիլը խաշել

Այլ հոդվածներ …

Գովազդ